Rólunk

„Szeretnénk, hogy a mindennapok meghatározó részévé váljon a tudatos energiagazdálkodás”

A HajduSol Kft.-t 2013 márciusában alapítottuk építőiparban jártas tulajdonosi háttérrel. Már az első perctől küldetésünknek éreztük a megújuló energiát hasznosító rendszerek minél szélesebb körben történő megismertetését, ezek telepítését. Célunk azóta sem változott! Szeretnénk, hogy a mindennapok meghatározó részévé váljon a tudatos energiagazdálkodás, megújuló energiák hasznosítása és a CO2 kibocsátás csökkentése által környezetünk védelme.
Társaságunk szoros beszállítói kapcsolatokat épített ki az iparág meghatározó szereplőivel, mint például a Huawei és Fronius inverter gyártókkal, a német WÜRTH rögzítéstechnikai vállalattal vagy az ENERGY3000 GmbH vállalattal (régen IBC Austria), hogy a Megrendelőink a lehető legjobb minőséget, az elérhető legkedvezőbb árakon és garanciákkal kaphassák meg. Munkáink minőségére az elégedett megrendelők hosszú sora Magyarország teljes területéről.

Megújuló energiából termelt villamos energia biztosítása

2021-ben mérföldkőhöz érkeztünk. A norvég Norsk Solar AS-sel közösen megalapítottuk a Norsk Solar Hungary Kft.-t melynek célja a magyarországi napelemes piacon mint befektető megjelenve, naperőművek telepítése és ún. C&I Solar projektek keretében olcsó megújuló energiából termelt villamos energia biztosítása szerződött partnereink részére.

Mi az ami összeköt minket?

Őszinte érdeklődés a napenergia iránt

Rajta tartjuk az ujjunk a megújuló energiaforrásokat érintő kutatások ütőerén! Folyamatosan tanulunk, hogy mindig naprakészen tudjuk ellátni feladatainkat. Ez a legfontosabb elvárás a csapatunk tagjaitól, ez a proaktív szemlélet a legfontosabb kötőelem a HajduSol családban!

Tulajdonosi szemlélet

Csak úgy tudunk mindenki megelégedésére dolgozni, ha szem előtt tartjuk a megrendelők érdekeit. Ezért nálunk mindenki úgy áll a feladatokhoz, legyen akár kicsi, akár nagy rendszer, mintha az a sajátunk lenne. Mert tökéletes végeredményt, csak úgy tudunk elérni, ha a tulajdonosok szemszögéből nézzük kötelességeinket!

Bajtársiasság

Alapigazság, hogy jól dolgozni, csak jó hangulatban, elégedetten lehet. Ezért fontosnak tartjuk, hogy céges kultúránk egyik sarokköve, ennek a céges jó hangulatnak a megőrzése, és ezt el is várjuk mindenkitől, aki csatlakozik a családunkhoz. Minden dolgozónk felelős minden dolgozóért! Segítjük egymást mindenben, hogy nyugodtan és jó hangulatban folyjon a munka!

Hajdusol pillanatok