Karrier

Csatlakozz Te is hozzánk, jelentkezz még ma!

Ami mindenkit megillet nálunk

Inflációkövető fizetés

A nehéz gazdasági helyzetben, versenyképes anyagi juttatást igyekszünk biztosítani dolgozóinknak, hogy a pénz miatt senki feje ne fájjon! És nem mellesleg a bér mellett még éves prémiummal is ösztönözzük a dolgozóinkat!

Szakmai fejlődés

Szakmai tréningeket biztosítunk minden dolgozónak aki vállalja azokat. Természetesen az így szerzett és használt plusz tudást anyagilag is honoráljuk!

Családbarát munkaidő

Rugalmas munkarend kialakítás, csoportos megbeszélés eredménye, valamint nálunk mindenki maga rendelkezik a szabadságával! Nem mellesleg, ha beteg a gyerek, vagy egyéb nem várt nehézség merül fel, nem csinálunk belőle ügyet, segítünk a problémák megoldásában. A munka természetesen fontos, de tudjuk, hogy nem az az elsődleges. Tudjuk, hogy nem azért élünk, hogy dolgozzunk, hanem azért dolgozunk, hogy éljünk!

Nyitott pozícióink

Napelemes rendszer telepítő

Ha nem félsz a magasban, józan életű vagy, és jól kijössz az emberekkel, akkor jelentkezz bátran, mert a csapatunk téged vár! Debreceni lakóhely előny, de nem feltétel!

Ami kínálunk: napi 8 órás bejelentett munka, nettó 300.000 fizetés, munkaruha, utazási támogatás

Projektmenedzser

Ha van villamosmérnöki végzettséged, releváns munkatapasztalattal rendelkezel és vannak vezetői kavlitásaid, és egy stabil, jó hangulatú cégnél szeretnél dolgozni, akkor ne habozz jelentkezni! Lehet Te leszel a következő sikertörténetünk! Napenergiával kapcsolatos ismeretek, tapasztalatok megléte nem előfeltétel, de előnyt jelent!

Ami kínálunk: napi 8 órás bejelentett munka, nettó 500.000 ft kezdő fizetés, céges autó, laptop, telefon…

Villanyszerelő

Villanyszerelő vagy? Van legalább 2 éves szakmai tapasztalatod? Szeretsz fejlődni és problémákat megoldani? Itt a helyed! Debreceni lakóhely előny, és a hasonló területen szerzett tapasztalat nagy előnyt jelent, de nem feltétel! Emellett ha rendelkezel egyéb képesítésekkel (ÉV, FAM, regisztrált villanyszerelői…), az nem csak hogy előny, hanem a bérezés szempontjából is komoly pluszt jelent!

Ami kínálunk: napi 8 órás bejelentett munka, nettó 350.000 ft alapfizetés, céges autó, telefon…

Pillanatképek a kulisszák mögül